Wat maakt Junior Travels anders

Het begint al ver voor de reis. Vanaf het 1e contact heeft u 1 aanspreekpunt, zodat gemaakte afspraken ook daadwerkelijk altijd uitgevoerd worden. Ook komen wij heel graag zsm bij U op school of op kantoor om al uw wensen door te nemen. Een geslaagde Ardennen reis of weekend vereist veel voorbereiding. Wij nemen graag zoveel mogelijk voor u uit handen. Daarom zorgen wij voor goed overleg met de betrokken begeleiders die ook mee gaan naar de Ardennen. De offerte die u krijgt is altijd bespreekbaar. U zult van ons nooit financiële verrassingen achteraf krijgen.

De groep waar u mee komt wordt ingedeeld in teams van maximaal 13 tot 15 personen waar altijd een instructeur op staat, continue, om een fantastisch groepsgevoel en teamspirit te creëren. Overdag en iedere avond verzorgen zij een fantastisch programma. Van 09.00 uur ‘s ochtends tot 00.00 ‘s nachts staan zij voor de deelnemers klaar. Het programma is zo samengesteld dat de teams elkaar veel zullen zien. De instructeurs helpen bij het verleggen van persoonlijke grenzen en zorgen voor het ontstaan van een hechte groepsband. Voor iedereen is aandacht. Er zijn activiteiten in de ochtend, middag en avond….. elke dag !

Al onze buitensportlocaties liggen in een straal van 4 km, waardoor lange wandelingen niet nodig zijn en de deelnemers de spectaculaire activiteiten optimaal kunnen benutten. Als er door omstandigheden toch gereden moet worden hebben wij onze 9-persoons busjes klaar staan. Het ontbijt, de lunch en het avondeten is goed geregeld. Lekkere en voedzame maaltijden worden door ons aangeleverd. De groepen zullen het zelf bereiden, maar altijd met een instructeur van ons erbij. Het woordje “op” kennen wij niet en ook met speciale diëten houden wij altijd rekening.

Bij alle hoogteactiviteiten, mountainbiken, kanoën en andere high risk activiteiten zal nog eens minimaal één hoog gekwalificeerde hoofdinstructeur aanwezig zijn die voor 100% veiligheid zorgt. Elke klant heeft zijn eigen coördinator die zorgt dat alles draait zoals het moet draaien. Hij of zij zal elke avond met U evalueren en wanneer u ter plekke iets anders wilt in het programma, en de planning of veiligheid komt daardoor niet in gevaar, doen wij dat meteen. Alle instructeurs, hoofdinstructeurs en coördinatoren van Junior Travels zijn zeer ervaren met een sportieve opleiding van minimaal 3 jaar als achtergrond zoals CIOS, ALO of ROC en elke winter krijgen alle instructeurs een interne training van 5 intensieve weekenden.