Onze accommodaties

Domaine La Ferme is onze mooie groepsaccommodatie op een terrein van 1,5 ha in de Belgische Ardennen. Er zijn drie grote slaapvertrekken voor in totaal 80 personen, nette douches en toiletten, een grote en praktische keuken en een gezellige eet-en recreatie ruimte voor 150 personen.

Ferme des Près is de accommodatie voor bedrijven en groepen die meer luxe zoeken. De 3 gites waarvan 1 voor 25 personen, 1 voor 36 personen en 1 voor 15 personen, hebben goede 2, 3 en 4 persoons slaapvertrekken, meerdere badkamers en gezellige livings.

Ancien Moulin ligt op een van de mooiste plekjes van Steinbach*. De 80 slaapplaatsen zijn verdeeld over 6 verschillende vertrekken. Een goede keuken, prima douches en toiletten en een ruime leefruimte.

La Laiterie is ideaal voor groepen vanaf 25 t/m 40 personen. Met meerdere slaapvertrekken, perfecte douche voorzieningen, een erg gezellige keuken en grote eet- en recreatieruimte maken uw verblijf bij ons een groot succes.

Moulin de Bistain ligt in een prachtig, rustig gebied vlak naast onze abseilrots en spectaculaire tokkelbaan. Op deze locatie bevind zich een accommodatie voor 35 personen, meerdere blokhutten en mooi gelegen velden aan het water om gezellige tentenkampen op te slaan. Op deze locatie kunnen we groepen tot 250 personen ontvangen.

De Koperwiek is een echt juweeltje. Het biedt alle gewenste comfort. De prachtige achtertuin met betegeld terras wacht enkel nog op de zon. Het biedt slaapmogelijkheden voor acht personen.

Home Alone is geschikt voor max. 6 personen. In deze prachtige woning, midden in de natuur, zult u zich alleen op de wereld voelen. Alle luxe en comfort is aanwezig. Hier zult u graag elk jaar terug willen komen

Quick tour

Al onze accommodaties liggen op maximaal 5 minuten van ons buitensportcentrum.

*Steinbach is een klein plaatsje temidden van uitgestrekte bossen en velden. Het ligt op 9 kilometer van Gouvy. Vanaf deze plaats is er een goede treinverbinding van en naar Nederland. Wij nodigen u graag uit om onze schitterende accommodatie te bezichtigen.